OnderwijsOndersteuners

Ingrid Mous - Karin Edens

verrassend perspectief emaillarge

ingrid karinAls kind hoor je lekker in je vel te kunnen zitten. Soms is dat alleen anders, wat doe je dan? Bijvoorbeeld: er komt niet uit je wat er in je zit; je hebt moeite met het plannen van je huiswerk; je zit niet fijn in je vel; je hebt moeite met sociale contacten; je heb last van de wereld om je heen of je voelt je angstig, boos, eenzaam of verdrietig? Dan gaan wij graag, als oplossingsgerichte coach, met je in gesprek. Dit doen we door actief met elkaar aan de slag te gaan, we coachen liever niet alleen aan tafel. Soms werken we in de praktijk, soms werken we buiten en soms werken we via beweging. Onze begeleiding is kind gericht en op maat. Geen enkele begeleiding is hetzelfde bij ons. Onze specialisatie is gericht op autisme, ADHD en een gebrek aan zelfvertrouwen.

Onze ondersteuning kan door ouders persoonlijk ingekocht worden of vanuit PGB worden bekostigd. Ook bieden wij kinderen en jongeren op school ondersteuning via een onderwijs zorg arrangement (het oude rugzakje).

Naast coaching en begeleiding bieden we vanuit verrassend perspectief ook ouderbegeleiding, geven we trainingen en lezingen over autisme en bieden we kinderen de mogelijkheid om een Rots en Water training bij ons te volgen.

Tevens bieden wij in de praktijk de mogelijkheid om MNRIĀ® behandelingen te ontvangen. Dit is reflexintegratie.  Deze behandeling kan mensen (ook volwassenen) helpen bij dyslexie, prikkelverwerking, leerproblemen, gedrag en motoriek. Het doel is minder stress, een betere emotionele ontwikkeling en algemeen welbevinden, beter functioneren en een verhoogde cognitie. Voor meer informatie zie: masgutovamethode.nl.

Contact

Karin Edens 06-14434571
Ingrid Mous 06-12879175
Web: Verrassend Perspectief