OnderwijsOndersteuners

Astrid Tol - Margriet de Jong

snapje email large

Onzekerheid, functioneren in een groep, omgaan met(faal)angst, verdriet, boosheid, (hoog)gevoeligheid en talloze andere alledaagse situaties waar je als kind of jongere mee te maken kunt krijgen. En waar je dan af en toe zo mee kunt worstelen dat je er zelf even niet meer uitkomt. Dan is het fijn als een begripvolle coach met je meedenkt en je begeleidt op weg naar oplossingen die jou helpen.

AstridTol MargrietdeJong  snapje

Wij zijn Astrid Tol en Margriet de Jong, beiden lang werkzaam in het onderwijs en sinds 2001 binnen onze praktijk 'Snap je coaching en training'.

Met onze coaching en/of training willen we kinderen en jongeren graag op weg helpen om weerbaar en met zelfvertrouwen lastige situaties positiever te leren benaderen.

Scholen kunnen ons vanuit een onderwijsondersteuningsarrangement inzetten, maar ook ouders kunnen onze opdrachtgever zijn. We begeleiden op diverse scholen in de regio Zuid-Holland West kinderen en jongerenmet hulpvragen op het gebied van communicatie, weerbaarheid, bij planning/organisatie en werkhouding (executieve functies) al dan niet in combinatie met een stoornis of beperking. (bijv. ADHD, ASS of NAH).


Onze begeleiding is maatwerk: met elkaar wordt een begeleidingsplan vastgesteld. Ouders en school geven vaak de hulpvraag aan, maar wij vinden de inbreng en de motivatie van het kind of jongere ook van groot belang: het gaat tenslotte om zijn/haar ontwikkeling.

Naast de onderwijsondersteuningsarrangementen biedtSnap je ook training in groepen aan op het gebied van weerbaarheid en faalangst. Vriendschapslessen voor basisschoolgroepen, alsmede Meidenvenijn, al dan niet gecombineerd met lessen voor de jongens in de onderbouw van het VO zijn ook mogelijk.

We zijn beiden zeer ervaren op het gebied van begeleiding van kinderen/jongeren door onze achtergrond vanuit het speciaal basisonderwijs. Meer over ons en onze diensten kunt u vinden op www.snapje.nl.

Contact

Astrid Tol 06-46277788
Margriet de Jong 06-24109288
Web: Snap je